Renault Master Red Edition

De Renault Master Red Edition, de Master met een grote plus!
Deze polyvalente medewerker komt in 180 versies om volledig in uw business te passen. Bouwvakker, distributie, koeltransport, paardenvervoer, ... Deze robuste partner helpt u uw projecten te realiseren. Met een 24/7 service en dienstenpakket van Renault Trucks, is het plaatje compleet.

Rt086_Actie_LCV_Master_Red_Edition_A5_NL.pdf


Renault Master Red Chassis

De Renault Master Red Edition, de Master met een grote plus!
Deze polyvalente chassis/cabine past zich volledig aan uw noden aan. Bouwvakker, distributie, koeltransport, paardenvervoer, ... Deze robuste en flexibele partner helpt u uw projecten te realiseren. Met een 24/7 service en dienstenpakket van Renault Trucks, is het plaatje compleet.

Rt086_Actie_LCV_Master_Red_Edition_A5_NL2.pdf


Master Van Barbot Horses

Bij Antoine Trucks vindt u een uitgebreid gamma voertuigen voor paardenvervoer.  U wordt bijgestaan door een team met jaren ervaring die uw wensen voor uw paarden verwerken in een gepersonaliseerde transportoplossing. Ook deze Vans zijn beschikbaar in de Master Red Edition !

Uw voertuig wordt door ons onderhouden en u geniet ook van een 7d/7d - 24/24 u bijstand in gans Europa voor alle Renault Trucks.

Voor een tijdelijke oplossing kunt u steeds rekenen op Antoine Renting. We verhuren ook verschillende Renault Master voor paardenvervoer. Bel of mail ons voor meer info!