NL FR EN DE
ATK
Renault Trucks
Lohr Service
Antoine Renting

Wattrans SPRL winnaar Optifuel Challenge

01-08-2017

Renault Trucks BeLux organiseerde dit jaar opnieuw de Optifuel Challenge om de zuinigste chauffeur van 2017 te ontdekken.
Alle chauffeurs moesten een vast parcours afleggen met een Renault Trucks T. Om te bepalen welke chauffeur het parcours het beste heeft afgelegd, werd er niet alleen gekeken naar brandstofverbruik, maar ook naar efficiëntie, veilig weggedrag, anticipatie en correct gebruik van het voertuig.
De winnaar dit jaar was Vincent Boisdenghien, vrachtwagenchauffeur voor de firma Wattrans SPRL uit Colfontaine. Vincent Boisdenghien is 25 jaar en reeds 6 jaar vrachtwagenchauffeur. De firma Wattrans verzorgt transport voor de Colruyt Groep, heeft een wagenpark met uitsluitend Renault Trucks vrachtwagens, en is bijna 20 jaar klant bij Garage Antoine.3D metaalprinting: de technologie van de toekomst voor lichtere en compactere motoren

13-01-2017

Renault Trucks vermindert het gewicht van de motor met 25% door 3D metaalprinting: de technologie van de toekomst voor lichtere en compactere motoren.

<a href="http://corporate.renault-trucks.com/en/press-releases/2017-01-11-metal-3d-printing-technology-of-the-future-for-lighter-and-more-compact-engines.html">

<a href="http://corporate.renault-trucks.com/fr/les-communiques/2017-01-11-l-impression-3d-metal-une-technologie-d-avenir-pour-des-moteurs-plus-legers-et-plus-compacts.html">Allerheiligen - Wapenstilstand

25-10-2016

Naar aanleiding van Allerheiligen is Garage Antoine gesloten op maandag 31/10/2016 en dinsdag 01/11/2016.

Naar aanleiding van Wapenstilstand is Garage Antoine gesloten op vrijdag 11/11/2016 en zaterdag 12/11/2016.

Onze 24h service blijft echter wel bereikbaar. In geval van pech kan u ons steeds bereiken op het nummer 054 41 43 47 of 0498 90 37 90.Vacature: Receptionist/Receptioniste garage

11-10-2016

Receptionist/Receptioniste garage

Functieomschrijving:

Jouw takenpakket bestaat uit:

- Je zorgt voor het (telefonisch) onthaal van klanten
- Je staat in voor de opmaak van de planning voor de werkplaats
- Je stelt kleine diagnoses
- Je zorgt voor de administratieve opvolging, facturatie,...
- Je bent zeer nauwgezet, ordelijk, hebt zin voor initiatief en bent ook communicatief sterk.
- Je maakt zowel intern als extern de juiste contacten en afspraken om alle werkzaamheden in het atelier vlot en correct te laten verlopen.
- Je bent een dynamisch teamspeler, die ook autonoom kan werken.
- Je bent vlot in omgang en hebt een praktische kennis van Frans.
- Kennis van PC-programma's: MS Office en Windows is belangrijk.

Functie-eisen:

- Goede sociale en communicatieve en leidinggevende vaardigheden
- Planmatig kunnen werken
- Flexibele, nauwkeurige, prioriteiten kunnen stellen , initiatiefrijk
- Je bent vlot Nederlands- en Franstalig
- Je beschikt reeds over een relevante ervaring in de garagesector
- Kennis van de materie is een must!
- Je staat open voor zaterdagwerk
Arbeidsvoorwaarden:
- Ons bedrijf biedt een boeiende functie met toekomstperspectief bij een groeiende familiale onderneming
- Er wordt een correcte verloning voorzien, in overeenstemming met je ervaring en potentieel.

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team, bezorg uw CV en motivatie brief aan:

Garage Carrosserie Antoine NV
Benedicte Van Wonterghem
Astridlaan 189
950 Geraardsbergen
benedicte@garage-antoine.be
Renault Master Euro 6

02-09-2016

De Renault Master van Renault Trucks is vanaf nu uit stock leverbaar met een Euro 6-motor. Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, motoren van 110 tot 170 pk en specifieke uitrustingspakketten behoudt het Master-gamma zijn veelzijdige karakter om perfect in te spelen op de eisen van de bouwsector, het personenvervoer, pakjesdiensten en transport met geregelde temperatuur. Contacteer onze vrijblijvend verkoop dienst voor meer informatie.Onze nieuwe website is online!

14-07-2016

De vernieuwde site staat online!

Met de gewijzigde vormgeving en structuur vindt u binnen enkele muisklikken uitgebreide informatie over onze producten, activiteiten en het laatste nieuws. De website is nu ook goed toegankelijk gemaakt voor tablets en smartphones.

Vindt u toch geen antwoord op uw vraag of heeft u een opmerking? Aarzel niet en contacteer ons via mail. Wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groeten,

Het volledige team van Garage Antoine

Medefinancier: Flanders Investment & TradeGarage Antoine

27-06-2016

Net zoals de vrachtwagens, evolueert ook de apparatuur in de werkplaats. Moderne apparatuur en inrichting dragen positief bij aan een efficiëntere werkplaats, wat dan weer ten goede komt voor onze klanten.
Daarom investeerde Garage Antoine in een nieuw diagnoseapparaat voor het volledige nieuwe Renault Trucks gamma, alsook een rollenbank voor het ijken van tachografen en snelheidsbegrenzers.
Onze nieuwe rollenbank staat garant voor een correcte ijking van tachografen en snelheidsbegrenzers conform de Belgische wetgeving.